GluBoost bij Voerman Amersfoort B.V.

GluBoost is gespecialiseerd in lijmen en in kleurevenaring specifiek voor houten muziekinstrumenten. Ze leveren een hele reeks superlijmen voor verschillende toepassingen, vulmiddelen, sets voor kleurevenaring en hardingsversnellers. Voerman Amersfoort B.V. verzorgt de distributie van deze reeks kwaliteitsproducten voor Europa.

GluBoost richt zich enerzijds vooral op instrumentbouwers en –herstellers, maar ook op de muziekhandel die met het verzorgen en repareren van muziekinstrumenten van hun klanten een aanzienlijke meerwaarde leveren.

GluBoost-productenNatuurlijk zijn het vooral gitaarbouwers en dan met name reparateurs, die baat hebben bij de professionele eigenschappen van de GluBoost-producten, maar door de gemakkelijke verwerking van GluBoost-materialen kunnen ook incidentele gebruikers zoals winkeliers ze inzetten in hun serviceverlening.

Fill ’n Finish

Voor het repareren van butsen en krassen in hout zijn er bijvoorbeeld twee producten met een verschil in vloeibaarheid, waarbij de dunste variant Fill ’n Finish Thin Pro bedoeld is voor de reparatie van diepere beschadigingen in niet-poreuze houtsoorten en de standaard versie Fill ’n Finish Pro voor meer algemene reparatie en restauratie van oneffenheden in poreuze houtsoorten. Daarbij doen zich nauwelijks tot geen zichtbare scheidingslijnen ten opzichte van het oorspronkelijke oppervlak voor.

MasterGlu

Ook in superlijm heeft GluBoost twee varianten: Thin en Ultra Thin. Thin is een lijm voor algemeen gebruik: supersterk, uitstekend vloeiend en optimaal transparant. Ultra Thin heeft een verhoogde capillaire werking en vloeit daardoor gemakkelijker naar moeilijk bereikbare oppervlakken.

MasterTint

Voor kleurevenaring levert GluBoost drie sets met tinten voor specifieke kleurgroepen: Modern voor heldere, hedendaagse kleuren, Vintage voor warme en naar naturel neigende kleuren, en Black & White voor alle verschillende tinten die zich in zwart en wit kunnen voordoen. De sets bevatten elk een selectie aan tinten waarmee door kleurmenging een optimaal bijpassende tint kan worden gecreëerd. De MasterTint-sets laten zich met alle andere GluBoost-producten combineren, zodat elke cosmetische reparatieklus kan worden aangepakt.

GluDry

GluDry versnelt het hardingsproces van de lijm- en vulproducten. De verwerking is kinderlijk simpel en binnen enkele seconden na de harding kan de gerepareerde locatie worden geschuurd en gepolijst, zodat de uitgevoerde ingreep onzichtbaar wordt.

Back to Top