Leho Ukuleles - De klank van de natuur


Detail vrijstaandLeho Ukuleles worden gekenmerkt door het gewelfde achterblad. In deze vorm weerspiegelt zich ook de betekenis van 'leho': het is Hawaiiaans voor 'schelp' en volgens een Hawaiiaanse legende produceert een schelp verfijnde, romantische klanken.

Het hout voor de instrumenten van Leho wordt opgeslagen in een gecontroleerde omgeving op een speciale locatie, waar het tijd krijgt om zijn specifieke klankkarakter te ontwikkelen. Ook het klimaat, met betrekking tot de temperatuur en de luchtvochtigheid, in de werkplaatsen waar de ukeles van Leho worden gebouwd wordt nauwgezet gecontroleerd, wat maakt dat het hout en de constructie van de ukeleles zeer bestendig en vormvast zijn. 
Bij de fabricage wordt gebruikgemaakt van de beste en meest spectaculaire houtsoorten, wat resulteert in een opzienbarende uitstraling.

Achterblad Leho Ukeleles

Bij de bouw van de ukeleles wordt technisch geavanceerde aparatuur gebruikt. Dit waarborgt een hoge kwaliteitsstandaard en zorgt voor perfecte instrumenten.
Ze worden ontworpen door Jean Larrivée, de man achter de illustere Larrivée-gitaren. Larrivée bouwt al gitaren sinds 1967.

Drie ukeleles

Een prijslijst van Leho Ukeleles vind je hier

Back to Top