Voerman Amersfoort B.V.

Zoeken...

Markaudio - compacte, modulaire, innovatieve power

Markaudio logoDe activiteiten onder de Markworld-vlag breiden zich gestaag uit. Markbass en DV Mark zijn inmiddels merken met een geweldige reputatie op gebied van gitaar- en basversterking. Markaudio concentreert zich op de versterking van spraak, zang en muziekinstrumenten in het algemeen. Het gaat om compacte, zeer portable PA-systemen met overweldigende prestaties en onverwachte, grensverleggende mogelijkheden.

Ergo duoDe dit jaar geïntroduceerde Audio Chain- en Ergo-systemen, zijn beide opgebouwd uit een subwoofer plus bijbehorende fullrange-speakers. De fullrange-speakers kunnen met een statief op de subwoofers worden geplaatst - in die zin niets nieuws, maar de fullrange-speakers van beide systemen kunnen zelf worden geconfigureerd en leveren daardoor ongelooflijke flexibiliteit.

Een Ergo-systeem kan bijvoorbeeld bestaan uit een subwoofer met 2x 8"-speakers aangevuld met 4x 2"-satellieten tot en met een grote systemen met 10"-subwoofers waarop je 32 stuks satellieten kunt monteren en aansturen. Als je twee of neer Ergo-satellieten op elkaar monteert, kunnen die ten opzichte van elkaar 360 graden worden geroteerd.

De Audio Chain-systemen gaan nog veel verder. Die maken gebruik subwoofers met 2x 10"-drivers in combinatie met AC4-satellieten. De 4" AC4's kunnen recht onder elkaar worden gebruikt, maar door het flexibele systeem kunnen ze ook als een array in j-formatie worden opgehangen voor een veel groter verticaal bereik, wat ze ook geschikt maakt voor situaties met een veel groter publiek.

Audio Chain in de rondte

Een unieke feature van Markaudio's Audio Chain-systemen is de mogelijkheid om 8 AC1-modules, ook met 4"-drivers, zodanig te plaatsen dat ze horizontaal 360 graden rond afstralen.

De systemen kunnen mono en stereo worden gebruikt, waarbij DSP's ervoor zorgen dat alle drivers, dus zowel de subwoofers als de fullrange-drivers, afhankelijk van de configuratie op de juiste manier worden aangestuurd. Als jouw toepassing een specifieker configuratie behoeft, zijn de losse componenten ook als modules beschikbaar; tot en met losse versterkers toe.

Voor beide systemen is er een uitgebreid assortiment met daarin statieven, bevestigings- en verbindingsmateriaal, draagtassen en beschermhoezen. Alles is voorzien van de typische Markworld-kleurstelling: zwart met karakteristiek geel.