MusicNomad Care zorgt voor muziekinstrumenten

Rand Rognlien oprichter van MusicNomad is muziekliefhebber in hart en nieren. Hij combineert twee vormen van zorg voor muzikanten en muziekinstrumenten: Hij is de initiator van de site MusicNomad met artikelen over produceren, aan de man brengen en ondersteunen van muziek. Met MusicNomac Care levert hij tegelijkertijd een uitgebreid assortiment producten specifiek voor het onderhoud van instrumenten: van ukeleles en gitaren tot piano’s, keyboards en drums.

Rand RognlienTerwijl Rand Rognlien in zijn vrije tijd gitaar en bas speelde, runde hij vanaf de jaren negentig een bedrijf dat zich bezighield met de ontwikkeling van schoonmaakproducten voor auto-onderhoud. Deze expertise leidde tot meer dan 100 schoonmaakproducten die dermate succesvol waren dat Rognlien’s bedrijf marktleider werd.

Op een zeker moment besloot hij zich echter volledig op muziek te focussen. In eerste instantie met de internetsite MusicNomad om muzikanten op allerlei manieren te ondersteunen in hun pogingen om onafhankelijk van platenmaatschappijen en managers een inkomen te verwerven met het maken van muziek en later, na uitgebreid onderzoek naar bestaande onderhoudsmiddelen voor muziekinstrumenten, met het ontwikkelen van hoogwaardige middelen voor het schoonmaken en onderhouden van gitaren en drums. Inmiddels zijn daar producten voor piano’s, keyboards en orkestinstrumenten bij gekomen en worden de producten van MusicNomad Care – de onderhoudstak van MusicNomad, zullen we maar zeggen – verkocht in meer dan 30 landen door meer dan 1.500 dealers. Vele producenten van muziekinstrumenten gebruiken gedurende de fabrikage en afwerking van hun instrumenten de producten van MusicNomad Care.

Zowel de onderhoudsproducten als de verpakkingen worden zo ecologisch verantwoord als mogelijk geproduceerd. Ze zijn 100% non-toxisch en bevatten geen agressieve schuurmiddelen. Ook niet onbelangrijk: de producten verspreiden een heerlijke geur...

Een prijslijst van het omvangrijke assortiment van MusicNomad Care vind je hier

Back to Top