Information

VOX Tone Room update V1.2.3 voor Android en iOS


VOX Tone Room is ontwikkeld als editor/librarian voor VOX-producten, waaronder de VXII, VT20X/VT40X/VT100X en de Adio/Adio Air. 

Voor de iOS- en Android-versies is er nu een update naar V1.2.3. Deze behelst de volgende verbeteringen en aanpassingen:

Lees meer...

VOX BC112-150 met Celestion Redback speaker

VOX cabinet met Celestion RedbackVOX BC112-150

Speaker cabinet

De in de UK gebouwde Celestion Redback 12”-speaker die wordt gebruikt in de BC112-150 blinkt uit in het verwerken van vermogens tot meer dan van 150W. Hij levert een hoog niveau expressieve power voor alles van vintage tot moderne sounds.

Lees meer...

VOX MVX15H head en MVX150C1 gitaarcombo

MVX150H C1 duo 900px

VOX MVX150H en MVX150C1

Guitar Amplifier

VOX zet de ontwikkeling van versterkers op basis van de baanbrekende Nutube-technologie voort, nu zowel in de preamp als in de eindtrap: de amp head MVX150H en de comboversterker MVX150C1.

Lees meer...

VOX MV50 High Gain & Boutique

VOX Nutube MV50 Boutique en High Gain

VOX MV50 High Gain en Boutique

In de compacte, handige en uitmuntend klinkende VOX MV50-reeks zijn twee nieuwe versterkers aangekondigd: de MV50 High Gain en de MV50 Boutique. Beide maken ook weer gebruik van de revolutionaire Nutube-technologie, die de sound van buizencircuits produceert zonder bijbehorende nadelen als overmatige warmteontwikkeling en hoog stroomverbruik, grote afmetingen, kwetsbaarheid en beperkte levensduur. 

Lees meer...

VOX Starstream Type 1 Plus Mahogany

VSS 1P MH Group 900px

VOX Starstream Type 1 Plus Mahogany 

Modeling Electric Guitars

VOX introduceerde recentelijk de Startstream Type 1 Plus, een geactualiseerde versie in de Starstream-line-up, waarvan de vooruitstrevende benadering en degelijke technology de Starstream-reeks een verbluffend debuut in de wereld van de elektrische gitaar bezorgde. Nu is er een versie met een mahoniehouten body en een maple hals.

Lees meer...

VOX Tone Room update V1.2.2

VOX Tone Room is ontwikkeld als editor/librarian voor VOX-producten, waaronder de VXII, VT20X/VT40X/VT100X en de Adio/Adio Air. 
Voor iOS en Android is er nu een update naar V1.2.2.

Lees meer...

VOX Starstream Type 1 Plus

VOX Starstream Type 1 Plus

Modeling Electric Guitars

De Starstream Type 1 Plus is voorzien van een verbeterde sound en een nieuwe passieve modus.

VOX introduceert de Startstream Type 1 Plus, een geactualiseerde versie in de Starstream-line-up, waarvan de vooruitstrevende benadering en degelijke technology de Starstream-reeks een verbluffend debuut in de wereld van de elektrische gitaar bezorgde.

Lees meer...

VOX Continental - terugkeer van een legendarisch keyboard

VOX keert terug op het keyboardfront waar ze in de jaren zestig met de Continental zo’n prominente rol speelden. Natuurlijk voorzien van sounds met de onmiskenbare VOX-signatuur, denk aan de kenmerkende (lees: penetrante) orgels, maar ook van onontbeerlijke sounds als elektrische en akoestische piano’s. Buizentechnologie wordt geleverd door de baanbrekende Nutube-techniek.

Lees meer...

VOX-amps voor akoestische gitaar, bas en keyboard

VX50 AG / BA / KB

Voor het eerst presenteert VOX een complete versterkerline-up voor verschillende instrumenten. Het gaat om drie modellen: voor akoestische gitaar, voor bas en voor keyboard. Het ontwerp is weliswaar lichtgewicht, maar het geproduceerde geluid is bloedserieus dankzij het gebruik van Nutube-buizentechnologie.

Lees meer...