Information

VOX Continental Type-1 & Type-2

VOX mondharmonica'sVOX Continental mondharmonica's

Introductie van VOX’s allereerste serie harmonica’s – een nieuwe collectie mondharmonica’s met een authentieke rock-vibe! Er is keuze uit twee modellen met elk een onmiskenbaar eigen stijl. VOX is verheugd hun eerste serie mondharmonica’s ooit te kunnen presenteren.

Rock-ziel

In samenwerking met SUZUKI Musical Inst. MFG. Co. Ltd brengt deze serie de opwindende rock-ziel van VOX samen met het beproefde en tijdloze design van SUZUKI. De serie krijgt de naam Continental mee - een verwijzing naar het iconische orgel van VOX – en bestaat uit twee modellen: de Continental Type-1 en de Continental Type-2. Van agressieve garagerock tot melodieuze ballads, deze professionele harmonica’s doen het perfect in vrijwel ieder genre.

Agressieve Continental Type-1: opgesierd met British Green.

VOX mondharmonica Type-1Type-1 is een standaard harmonica met 10 gaten, die is afgestemd op de weergave van akkoorden en die perfect geschikt is voor blues- en rock-performers die de klassieke vamping-techniek gebruiken. De behuizing is samengesteld uit een combinatie van natuurlijke houtvezels en hars, wat zorgt voor de warme sound van hout en tegelijkertijd voor uitmuntende duurzaamheid. De klankopeningen aan de achter- en zijkanten vergroten de resonantie van de complete mondharmonica, die daarmee zorgen voor een geweldige feel en een heldere klank. De traditionele British Green-kleurstelling belichaamt de klassieke rock-ziel van VOX.

De stijlvolle Continental Type-2: karakteristieke, ronde sound

VOX mondharmonica Type-2Type-2 gebruikt gelijkzwevende stemming, wat ideaal is voor het spelen van melodieuze songs. Aanvullend op de behuizing van natuurlijke houtvezels en hars, die zowel uitstekende sound als duurzaamheid bieden, wordt het robuuste geluid rechtstreeks uit de openingen in de afdekplaat aan de achterkant geprojecteerd, daarmee de helder gedetailleerde, ronde en warme klank producerend die dit instrument kenmerkt. Met zijn gedurfde, retro-chique, rode kleurstelling houdt Type-2 VOX’s hoogstaande gevoel voor design en stijl staande.

Samenwerking met het vertrouwde SUZUKI

De VOX Continental monharmonica’s zijn het resultaat van een samenwerking met SUZUKI, een eerbiedwaardige mondharmonica-fabrikant die meer dan 60 jaar geleden werd opgericht. De opdruk “MADE BY SUZUKI, JAPAN” op het instrument waarborgt de kwaliteit die je van SUZUKI mag verwachten; een wereldwijde koploper in fabricage die het jarenlange vertrouwen van musici van over de hele wereld geniet.

Volledige reeks accessoires

Aangezien de mondharmonica een instrument is dat bedoeld is om overal mee naartoe te nemen, is er een bijpassende plastic foedraal dat met de nieuwe Continental mondharmonica’s wordt meegeleverd. Aanvullend op de bijbehorende foedraal bevat de Continental tevens de partituur van de klassieke Beatle-songs Love Me Do en From Me To You, alsmede een reinigingsdoek die is opgesierd met het VOX-logo. Dit is een heel bijzonder pakket met een rock-charisma dat alleen VOX biedt.

 Type1 3Type2 3

Specificaties

Continental Type-1

 • 10 gaten, 20 tonen, 4 majeur toonaarden (C, D, G, A)
 • Deksels: gecoat roestvrijstaal
 • Kam: hout/hars-composiet
 • Afmetingen: 100 x 27 x 18mm
 • Gewicht: 66,5gr
 • Meegeleverde items: plastic foedraal, originele VOX-rienigingsdoek, handleiding (met Beatle-partituur)

Continental Type-2

 • 10 gaten, 20 tonen, 4 majeur toonaarden (C, D, G, A)
 • Deksels: gecoat roestvrijstaal
 • Kam: hout/hars-composiet
 • Afmetingen: 100 x 27 x 20mm
 • Gewicht: 72,7gr
 • Meegeleverde items: plastic foedraal, originele VOX-rienigingsdoek, handleiding (met Beatle-partituur)