SUPER MINIBEETLE - Britse trots

Een eerbetoon aan het Britse erfgoed in zowel uiterlijk als sound.

 

Onder het vaandel dat duizenden bands ontketende.

Er zijn door de jaren verschillende versterkers van VOX en van andere merken verschenen met Union Jack-design, maar er was nog nooit zo’n perfect gematchte gitaarversterker als deze nieuwe mini-stack. De VOX MINI SUPERBEETLE is de versterker die de Britse geest in z’n werkelijke betekenis volledig in zich draagt, niet alleen vanwege de verbluffende verschijning maar ook in z’n klankkarakter en verleden.

 

Zijn karakteristieke uiterlijk maakt deze miniatuurversterker onweerstaanbaar voor de gitaarliefhebber. Met behoud van de specificaties van de VOX MINI SUPERBEETLE, die meerdere generaties gitaristen weet te bekoren, stralen de grille en het cabinet je in de kleuren van de Union Jack tegemoet. Het is een voorrecht dat alleen VOX heeft vanwege de onnavolgbare wijze waarop ze de muziekscene vanaf het ontstaan van rockmuziek richting hebben gegeven.

Met serieuze specs, waaronder 50 watt uitgangsvermogen en een voorversterker die is uitgerust met de NuTube vacuümbuis van de toekomst, is hij perfect om thuis of op het podium te performen.

De MINI SUPERBEETLE Union Jack is een uniek gebruiksartikel, niet simpelweg een gitaarversterker, en zal als zodanig al snel onderwerp van gesprek worden.

Specificaties

Controls: GAIN, TREBLE, BASS, REVERB, TREMOLO, VOLUME, EQ FLAT/DEEP, ECO ON/OFF, Impedance 4/8/16

Input/Output: INPUT, SPEAKER OUTPUT x 2, PHONES/LINE

Speaker: 1x10" Celestion Custom speaker, Maximum input 50 W RMS 8 ohm

Valve: Nutube 6P1

Output Power: Maximum approx. 50 W RMS@4 ohms, 25 W RMS@8 ohms, 12.5 W RMS@16 ohms

Current Consumption: 3.43 A

Effects: Digital reverb, Nutube tremolo

Dimensions (W x D x H): 323 mm x 180 mm x 596 mm /12.7" x 7.09" x 23.5"

Weight: 8.7kg/19.18 lbs.

Included Items: AC adapter (DC 19 V), AC cord, Speaker cable, cushion x 4

* Specificaties en verschijningsvorm zijn onderhevig aan veranderingen t.b.v. verbeteringen zonder voorafgaande kennisgeving.

Back to Top