VOX TELSTAR MAPLE - Opnieuw iconisch

Iconische looks, de sound van maple

De VOX Telstar Maple is een gloednieuwe versie van de populaire VOX TELSTAR 2020, maar dan met maple ketels en een nieuw uiterlijk. Onder supervisie van het SAKAE OSAKA HERITAGE-team behoudt de nieuwe VOX Telstar Maple de iconische, ovale kickdrum van zijn voorganger, geïnspireerd op een iconische VOX-drumset uit de jaren 60, wat een geheel nieuw geluidspalet oplevert, perfect voor alle soorten drummers!

Nieuwe geluidshorizon

Deze gloednieuwe kit bevat alles wat de VOX Telstar 2020 geweldig maakte en verbetert de klankmatige prestaties. Onder strikte supervisie van het SAKAE engineering- en ontwikkelingsteam, werd voor deze nieuwe kit maple gekozen vanwege de warme toon, het diepe laag en de heldere midden-hoge frequenties, waardoor het een uitmuntend uitgebalanceerde drumkit is.

In navolging van zijn voorganger werd het karakteristieke ovale vel ontworpen volgens een revolutionair concept: wat als je twee verschillend klinkende kickdrums in één zou kunnen hebben? Het karakter, de toonhoogte en de harmonischen van de kickdrum zullen variëren afhankelijk van waar deze wordt geraakt, waardoor je meer flexibiliteit en performancemogelijkheden krijgt.

De Telstar-vellen zijn speciaal gemaakt door REMO USA - legendarisch producent van  drumvellen - en garanderen topgeluid, kwaliteit, duurzaamheid en beschikbaarheid.

Nieuwe looks

De VOX Telstar Maple heeft een stijlvolle afwerking, natuurlijk hout op de ketel en een smaakvolle zwarte rim om de kickdrum die past bij elk podium of in elke opnamestudio. De uniek gevormde kickdrum is visueel aantrekkelijk en zal door iedereen in het publiek worden bewonderd!

Niet alleen dat, de eenvoud van de VOX Telstar Maple maakt dit een simpel op te zetten, speelklaar drumstel met verrassende veelzijdigheid.

De set bevat alle benodigde statieven, het kickdrumpedaal en een hi-hatstandaard, dus het is niet nodig om – afgezien van bekkens en een drumkruk - extra hardware aan te schaffen - je bent zo klaar om te rocken!

Back to Top