VOX MINI GO-serie - PORTABLE MODELLING GITAARVERSTERKER 

VOX MINI GO 3 / VOX MINI GO 10 / VOX MINI GO 50 

Avontuurlijke versterker 

De VOX MINI GO is uitstekend te gebruiken in allerlei situaties, van oefenen tot liveoptredens; thuis, in concertzalen of op straat. 

De gitaarversterkers uit de VOX MINI GO-serie kunnen overal mee naartoe worden genomen, zodat je overal kunt spelen, thuis, op straat of in een concertzaal. Deze versterkers zijn lichtgewicht, compact en kunnen worden gevoed door een powerbank. Ze bieden ook krachtige en realistische versterkermodellen op basis van die van de VOX Cambridge50, evenals een nieuw ontwikkelde vocoder voor talking modulation-effecten, en daarnaast ingebouwde effecten waarmee je een breed scala aan geluiden kunt creëren. Verder beschikken de versterkers nog over een microfooningang, AUX-ingang, een hoofdtelefoonaansluiting en een drummachine die drumpatronen uit allerhande genres kan afspelen; allemaal als standaardfuncties. Twee van de versterkers in deze serie, de VOX MINI GO 10 en de VOX MINI GO 50, beschikken over een ingebouwde looper. Met deze functies kunt je je allerbeste performance leveren, wanneer je maar wilt en waar je ook heen gaat. 

VOX MINI GO 3 

Dit is het meest compacte model met een 5” luidspreker van 3W. Heeft een ingebouwde hoogwaardige drummachine. Dit model is perfect om thuis lekker mee te spelen met allerlei ritmes of voor zorgeloos gebruik buitenshuis. 

VOX MINI GO 10 

Beschikt over een 6,5” luidspreker van 10W met een instelbaar uitgangsvermogen. Dit model bevat ook een looper, die je samen met de effecten en drummachine kunt gebruiken om variaties aan je solo-optreden toe te voegen. 

VOX MINI GO 50 

Beschikt over een 8” luidspreker van 50W met een instelbaar uitgangsvermogen. Dit is het grootste en luidste model. Net als bij de VOX MINI GO 10 heeft ook dit model een ingebouwde looper. De versterker- en effectinstellingen op dit model zijn programmeerbaar. Dit model is de beste keuze voor live optredens of wanneer je met de looper meespeelt. 

- Versterkermodellen gebaseerd op die van de VOX Cambridge50              

- Ingebouwde effecten geven kleur aan het gitaargeluid 

- Drummachine maakt spelen nog leuker! 

- Ingebouwde looper-functionaliteit (VOX MINI GO 10/50) 

- Beschikt over een veelheid aan input / output jacks - ideaal om in je eentje te spelen en te zingen! 

- Kan worden gevoed door een powerbank – tevens de beste keuze voor optredens op straat

- Regelbaar uitgangsvermogen (VOX MINI GO 10/50) 

- Amp- en effectinstellingen kunnen worden opgeslagen (VOX MINI GO 50) 

- Gebruik een VFS3-voetschakelaar om verschillende functies te bedienen, zoals de ritmes en de looper (VOX MINI GO 10/50) 

- Tiltback-mechanisme maakt de versterker gemakkelijk te gebruiken als monitor tijdens het spelen (VOX MINI GO 10/50) 

Versterkermodellen gebaseerd op die van de VOX Cambridge50 

De versterkermodellen die worden gebruikt om het geluid van de VOX MINI GO-serie te definiëren, gebruiken de "VET"-modelingtechnologie die wordt gebruikt op de VOX Cambridge50, die een realistisch en responsief geluid biedt. Qua versterkermodellen kan gekozen worden uit onder meer het traditionele VOX AC30-type, een stacktype versterker die representatief is voor de jaren 80, een boutiqueversterker en een high-gain versterker met een robuuste vervorming. De LINE-instelling is handig bij het aansluiten van een elektro-akoestische gitaar of een keyboard. Er is een nieuwe en unieke vocoder toegevoegd voor 'talking modulation'-effecten die klinken alsof je een pratende gitaar bespeelt. Dit kun je gebruiken door gitaar te spelen terwijl je zingt of in de microfoon praat (of terwijl je de gitaar bespeelt en geen microfoon hebt aangesloten). 

Amp models: 

DELUXE CL 

Dit tweekanaals, 22W Blackface-ontwerp uit de jaren 60 gebruikte 6V6 eindbuizen en een reverb op basis van een buis om een ​​groots geluid te produceren bij een lager vermogen. Onze modelling is gebaseerd op het Vibrato-kanaal. 

BOUTIQUE CL 

Het cleane kanaal van een high-end versterker die alleen op speciale bestelling werd geproduceerd en die bekend stond als de overdrive special. Met een prachtig afgerond laag, een scherpe midrange attack en een warm hoog, is dit ideaal voor single coil pickups. 

BOUTIQUE OD 

Het overdrive-kanaal van een 100W high-end versterker die alleen op speciale bestelling werd geproduceerd en bekend stond als de overdrive special. De prachtige sustain die wordt verkregen door het verhogen van de GAIN is soepel en soulful. 

VOX AC30 

Het normale kanaal van een AC30, een zeer kenmerkende VOX-gitaarversterker. Het heldere, hoge bereik van de Celestion Alnico "Blue"-luidspreker, in combinatie met de rijke middentonen, leveren een meeslepend, helder geluid. 

VOX AC30TB

Het klassieke "top boost"-circuit van de AC30 uit 1964. Het levert een soepele en verfijnde top end, een majestueus diepe overdrive en een rijk en briljant helder geluid. 

BRIT 800

Een in het Verenigd Koninkrijk vervaardigde 100W enkelkanaals amp head met mastervolume uit 1983. Draai de GAIN helemaal open om het dikke, grommende hardrock en heavy metal-geluid te krijgen dat de jaren 80 domineerde. 

BRIT VM

Een in 2007 vervaardigde 100W amp head van Engelse makelij met een vierkanaals ontwerp met een krachtige klank. We hebben het 'Overdrive 2'-kanaal gebruikt, dat een strak low-end en een transparant high-gain metalgeluid produceert.

SL-OD 

Het overdrivekanaal van een met slangenleer beklede 100W amp head, gebouwd in 1991. Met een open low-end en een midden/hoogbereik met compressie, levert het stevige, heavy geluid een krachtige klank op die zelfs bij de meest extreme gain-instellingen overeind blijft.

DOUBLE REC                                                                                           

Het moderne high gain-kanaal van een beest van een versterker. Het laag dat diep en losjes is, het sprankelende hoog en de monsterlijke gain zijn ideaal voor gitaren die zo laag mogelijk zijn gestemd, of voor metal acts met 7-snarige gitaren. 

VOCODER 

Als je zingt of in de microfoon praat terwijl je gitaar speelt, wordt het talking modulation-effect geactiveerd, waardoor het klinkt alsof de gitaar zingt. Dit werkt het beste als je duidelijk spreekt terwijl je je stem verandert. 

LINE 

Een versterker met alleen een toonregeling die een cleane toon produceert. Dit werkt het beste met een ingangssignaal op line level, zoals een elektro-akoestische gitaar of een keyboard. 

Ingebouwde effecten geven kleur aan het gitaargeluid 

De effecten op de VOX MINI GO-serie zijn verbeterd voor een helderder klank die past bij het geluid van hedendaagse muziek met nauwkeuriger modelling, waarmee je ook een breder scala aan geluiden kunt creëren. Beschikbare effecttypen zijn onder meer chorus, phaser en octave. Met inbegrip van het delay/reverb-effect beschik je hiermee over in totaal acht effecttypes. 

Effecttypes 

EFFECTS 1 (modulation/octave) 

CHORUS: een standaard chorus-effect dat het geluid een zwaaiende en rijke spreiding geeft. 

PHASER: een phaser-effect dat een cyclische aanzwelling creëert. 

TREMOLO: Een typische tremolo die het volume cyclisch omhoog en omlaag moduleert. 

OCTAVE: een effect dat een octaaf lager een basgeluid toevoegt. Je kunt aan de knop draaien voor het instellen van een ​​subtiel dan wel duidelijk aanwezig octaaf, en als je de knop nog verder verhoogt, krijgt je een synthbasgeluid met een goede resonantie. 

EFFECTEN 2 (delay/reverb) 

A.DLY: Modelleert een analoge delay op basis van een Bucket Brigade Device (BBD). 

D.DLY: Creëert een helder klinkende delay die uniek is voor een digitale delay. Dit werkt heel goed bij ritmisch spel waarbij de delaytijd overeenkomt met het tempo van de song. 

SPRING: Simuleert de galmveer die in veel gitaarversterkers is ingebouwd. 

HALL: Modeling van de reverb van een concertzaal, bevat talrijke echocomponenten. De bediening van de knop is hetzelfde als bij SPRING. 

Drummachine maakt spelen nog leuker! 

De ingebouwde ritmepatronen in deze versterkerserie omvatten verschillende genres en metronoomtypes. Er zijn drie variaties voor elk genre, en je beschikt in totaal over 33 ritmepatronen. Gebruik de selectieknop om gemakkelijk een ritmepatroon op te roepen en pas vervolgens vrijelijk het tempo en het volume aan om moeiteloos te genieten van een ritmepatroon die je jamsessie ondersteunt, of om riffs te ontwikkelen of om aan je maatgevoel te werken, er zijn zoveel manieren om van deze versterkers te genieten. 

Ritmepatronen: ROCK, METAL, POP, BLUES, FUNK, R&B, JAZZ, LATIN, DANCE 3/5/7, METRO 

Kan worden gevoed door een powerbank – tevens de perfecte keuze voor optredens op straat

De VOX MINI GO-serie kan worden gevoed door een algemeen beschikbare, powerbank of met de meegeleverde AC-adapter. Deze versterkers zijn de perfecte keuze voor straat-/buitenoptredens. Gebruik de bijgevoegde draagriem om de versterker gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en overal en altijd lol te hebben in gitaarspelen. 

Beschikt over een verscheidenheid aan input/outputjacks - ideaal om in je eentje te spelen en te zingen! 

Behalve een input voor je gitaar, beschikken deze versterkers ook over diverse andere inputs en outputs. Je kunt het volume van de microfooningang aanpassen en ook delay/reverb-effecten toevoegen aan het ingangssignaal, wat ideaal is voor situaties zoals spelen en zingen in je eentje. Je kunt ook de VOCODER-ampmodeling selecteren voor een talking modulationeffect dat klinkt alsof je een pratende gitaar bespeelt, te gebruiken door gitaar te spelen terwijl je zingt of in de microfoon praat. 

De versterker heeft ook een AUX IN-aansluiting voor je muziekspeler of een andere externe geluidsbron, waardoor je drie gelijktijdige ingangskanalen hebt, inclusief de signalen van je gitaar en microfoon. Verder heeft deze versterker een ingebouwde speakersimulator, die je kunt beluisteren via de PHONES-jack. Deze cab sim voegt de karakteristieken van een amp cabinet toe aan het uitgangssignaal net voordat het de eindversterker bereikt. Dit is perfect bij opnames of bij het oefenen met een hoofdtelefoon. 

Ingebouwde looper-functie (VOX MINI GO 10/50) 

Met de looper op deze versterkers kun je het afspelen van frasen die je met je gitaar of microfoon hebt opgenomen, herhalen en vervolgens meespelen voor een jamsessie, of keer op keer overdubben in realtime. Als je de looper samen met de drummachine gebruikt en vervolgens opneemt terwijl het ritmepatroon wordt afgespeeld, wordt de lengte van de loop wanneer je stopt met opnemen aangepast (quantized) zodat deze overeenkomt met de lengte van de maat. Als je een ritmepatroon speelt terwijl de looper afspeelt, wordt het tempo van het ritme automatisch aangepast aan de lengte van de loop. Gebruik de optionele VFS3 voetschakelaar (apart verkrijgbaar) om de drie loopmodi vrij te mixen terwijl je speelt.

Modus 1: opnemen afspelen overdubben ... 

Modus 2: opnemen overdubben afspelen ... 

Modus 3: wis de vorige frase en neem op afspelen 

* Bij gebruik van de VOX MINI GO zonder voetschakelaar kan alleen modus 1 kan worden gebruikt. 

Instelbaar uitgangsvermogen (VOX MINI GO 10/50) 

Schakel tussen drie niveaus: FULL, 1/10 of 1/100. Hierdoor kunt je snel het volume aanpassen aan je speelsituatie. 

Amp- en effectinstellingen kunnen worden opgeslagen (VOX MINI GO 50) 

Je kunt de amp- en effectinstellingen aanpassen om een sound te creëren die in een van de drie presets kan worden opgeslagen. De opgeslagen presets kunnen eenvoudig worden opgeroepen door op de PROGRAM-knop op de versterker te drukken, of door een VFS3-voetschakelaar te gebruiken (apart verkrijgbaar).

Gebruik een VFS3-voetschakelaar om verschillende functies te bedienen, zoals ritmes en de looper (VOX MINI GO 10/50) 

Sluit een VFS3-voetschakelaar (afzonderlijk verkrijgbaar) aan om de volgende functies te bedienen: 

- Ritme: aan/uit, keuze van variatie, tempo-instelling, etc. 

- Effecten: aan/uit, delay-/reverbtijd 

- Looper: bedienen van o.a. opnemen/afspelen/overdubben 

- Schakelen tussen programma's (alleen op de MINI GO 50) 

Aandachtspunten bij het gebruik van een powerbank: 

- Gebruik een die minimaal 1,5 A of meer kan leveren. 

- Afhankelijk van de gebruikte powerbank en USB-kabel, wordt de versterker mogelijk niet ingeschakeld of krijgt je mogelijk niet genoeg uitgangsvermogen. 

- Het geluid kan vervormd zijn of bijgeluiden bevatten bij gebruik van een powerbank. 

- Het is mogelijk dat je bijgeluiden hoort als je een gangbare USB AC-adapter op deze versterker aansluit. Gebruik in dat geval een powerbank. 

- De connector voor de voeding is alleen voor invoer. Deze aansluiting kan niet worden gebruikt om stroom te leveren aan een ander apparaat. 

- USB Power Delivery (USB PD) wordt niet ondersteund op deze versterker. 

* Alle product-, bedrijfs- en standaardnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. 
* Het uiterlijk en de specificaties van producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Specifications

 • Amp models: 11
 • Effects: 8
 • Rhythms: 33
 • Tempo: 40-240 bpm
 • Looper Recording time; 0.25-45 sec
 • E Tuner: E1-E6 (41.2 Hz-1318.5 Hz)
 • Input/Output: INPUT jack, MIC IN jack, AUX IN jack, PHONES jack, FOOT SW jack, DC jack, DC 5V IN jack
 • Output Power
  • VOX MINI GO 3: Max 3 W RMS 4 ohms
  • VOX MINI GO 10: Max 10 W RMS 16 ohms
  • VOX MINI GO 50: Max 50 W RMS 4 ohms
 • Speaker
  • VOX MINI GO 3: 5 inch 4 ohms
  • VOX MINI GO 10: 6.5 inch 16 ohms
  • VOX MINI GO 50: 8 inch 4 ohms
 • Power Supply: AC adaptor or mobile battery (commercially available)
  • VOX MINI GO 3/10: DC 12 V or 5 V (DC 5V IN)
  • VOX MINI GO 50: DC 19 V or 5V (DC 5V IN)
 • Power Consumption
  • VOX MINI GO 3/10: 1 A
  • VOX MINI 50: 3.42 A
 • Mobile Battery: 5 V/3 A*
 • Dimensions (W x D x H):
  • VOX MINI GO 3: 256 x 180 x 249 mm/10.08” x 5.91” x 9.80”
  • VOX MINI GO 10: 296 x 210 x 294 mm/11.65” x 8.27” x 11.57”
  • VOX MINI GO 50: 390 x 250 x 358 mm/15.35” x 9.84” x 14.09”
 • Weight
  • VOX MINI GO 3: 3.5 kg/7.72 lbs.
  • VOX MINI GO 10: 4.5 kg/9.92 lbs.
  • VOX MINI GO 50: 7.3 kg/16.09 lbs.
 • Included Items: AC adaptor (VOX MINI GO 3/10: DC 12V, VOX MINI GO 50: DC 19V), Carrying strap.
 • Accessories (sold seperately): VFS3 Foot switch

Points of caution when using a mobile battery:

- Use a mobile battery with a power output of 1.5 A or greater.

- Depending on the mobile battery and USB cable used, the amp may not turn on or you may not get enough output.

- The output sound may be distorted or noisier when using a mobile battery.

- You may hear a noise when connecting a commercially available USB AC adapter to this amp. If this happens, use a mobile battery instead.

- This jack is for input only. This jack cannot be used to supply power to another device.

- This amp does not support USB Power Delivery (USB PD).

* All product, company, and standard names are trademarks or registered trademarks of their respective holders. 

* Appearance and specifications of products are subject to change without notice.

Back to Top