Stefy Line gitaartassen en pedalboards

Stefy Line logo 300px
Stijl, Techniek, 
Robuustheid 

Voerman Amersfoort B.V. verzorgt de distributie en import van gitaartassen en pedalboards van Stefy Line. De producten van het Italiaanse Stefy Line worden gekenmerkt door een hoge mate van vakmanschap. De concepten, het design en de productie kunnen dankzij creativiteit en innovatieve technologieën en productieprocessen worden gecombineerd met traditioneel en degelijk ambacht. Dit resulteert in doelmatige, robuuste en duurzame producten.
Stefy Line noemt zichzelf een 'technisch atelier' dat wordt gedreven door wat ze niet zonder trots karakteriseren als 'Italianisme'.

Vindingrijkheid
Stefy Line werd in 1988 opgericht door Stefano Pizzichini en Laura Ercoli, en focust zich volledig op een omvangrijke reeks tassen en draagbanden specifiek voor muziekinstrumenten. De producten zijn van topkwaliteit en vormen een toonbeeld van vindingrijkheid.

Vinger aan de pols
Stefy Line is te rade gegaan bij professionele muzikanten van over de hele wereld om te inventariseren wat de specifieke eisen zijn wanneer je met muziekinstrumenten van het ene podium naar het andere reist.

Stefy Line houdt intensief contact met de muziekwereld om zo de vinger aan de pols te houden met betrekking tot de ontwikkelingen en vereisten binnen het reizen met muziekinstrumenten.

Back to Top