Nieuwe semi-akoestische VOX-gitaren

VOX Giulietta_logoVOX komt met twee series nieuwe semi-akoestische gitaren. De Giulietta VGA-3PS-serie voor traditionele gebruikers, maar wel met baanbrekende technologie, en de Giulietta VGA-3D-serie met geavanceerde techniek voor gitaristen die ultieme flexibiliteit zoeken als het om verschillende sounds gaat.

 

VOX Giulietta VGA-3PS

De VOX Giuletta VGA-3PS is uitgerust met een supercondensator-voorversterker en een piëzo-pickup. Met zijn snellaadfunctie via USB maakt het supercondensatorsysteem tot 8 uur speeltijd mogelijk met een oplaadtijd van slechts 10 minuten. Het hybride brugsysteem (waarvoor patent is aangevraagd) maakt gebruik van een traditionele houten basis met een nieuw ontwikkeld bovenblad samengesteld uit een hout-aluminiumcombinatie, die samen met de hoogwaardige, geïntegreerde piëzo-pickup zorgen voor een moderne klank met een rijke boventonenstructuur en een groot dynamisch bereik.

De Giulietta VGA-3PS is beschikbaar in de kleurvarianten transparant rood (TR), naturel (NA) en transparant zwart (BK). 

 

VOX Giulietta VGA-3D

De VOX Giulietta VGA-3D is uitgerust met een combinatie van een humbucker, piëzo-pick-up en VOX' eigen AREOS-D gitaarmodellingssysteem. Met deze configuratie kan de Giulietta VGA-3D op authentieke wijze talloze verschillende gitaartypen en pick-ups reproduceren. De 18 verschillende soorten instrumenten omvatten klassieke, elektrische gitaarmodellen met humbuckers en single coils, akoestische concert- en westerngitaren (inclusief 12-snarige modellen) en tevens dobro's, banjo en sitar. De Giulietta VGA-3D is daardoor het ideale instrument voor alle gitaristen die een breed scala aan flexibiliteit nodig hebben en alle denkbare gitaargeluiden willen kunnen gebruiken met slechts één enkel instrument.

De Giulietta VGA-3D is beschikbaar in de kleurvarianten transparant blauw (TB), sunburst (SB) en transparant zwart (TB).

Back to Top