Ultimusician capo's

 

Ultimusician capo's zijn er voor gitaren met nylon en met stalen snaren: respectievelijk de UMcapo-n en de UMcapo-s. Ze zorgen ervoor dat je gitaar bij het plaatsen van de capo niet ontstemt én beter klinkt dan met andere capo's. De manier waarop de capo de snaren afklemt is namelijk ook bepalend voor de klank van je gitaar. Hier een video die laat zien hoe eenvoudig de UMcapo zich laat gebruiken.

Een Ultimusician capo plaatsen is simpel

UMcapo: oefen druk uit van boven- en onderafUltimusician capo's laten zich heel gemakkelijk plaatsen en beschadigen de kostbare lak van je gitaar niet. Bovendien zorgen ze ervoor dat je gitaar niet ontstemt. Hier een video die laat zien hoe gemakkelijk je de UMcapo-s (voor stalen snaren) met één hand op je kostbare gitaar aanbrengt.

Lees meer...

Check de radius van de hals van je gitaar

De UMcapo's van Ultimusician kun je aanpassen aan de radius van praktisch elke gitaarhals. Als de capo die je gebruikt niet aansluit bij de radius van je gitaarhals, klinken de snaren van je gitaar onderling verschillend; in het ergste geval klinkt de ene snaar prima, terwijl de andere doodslaat. Bij de capo krijg je een tool waarmee je zelf kun bepalen wat de radius van je gitaarhals is en welke bijpassende sleeve je dus op de UMcapo moet gebruiken.

Lees meer...

Rust voor je hoofdtelefoon

Rust voor je hoofdtelefoonOok je hoofdtelefoon heeft recht op een rustige plek. Leg 'm ergens neer en het is een rommelig gezicht, maar je kunt 'm ook op een StashHead van Ultimusician zetten. Die ziet er ook nog 's geweldig uit. 

Lees meer...

Back to Top