Warehouse Guitar Speakers voor VOX AC15C1 en AC15HW1

Stop een snufje Zuidelijke Verenigde Staten in je Britse gitaargeluid.

VOX kondigt met enige trots hun nieuwste limited edition-lijn AC15 versterkers aan, die is uitgerust met het G12C-model van Warehouse Guitar Speakers. De G12C, die volledig met de hand is gefabriceerd, is onderdeel van de American Vintage-serie van Warehouse, wat de iconische, Britse chime van de AC15 voorziet van een uniek, Amerikaans aroma.

Lees meer...

VOX VX50 GTV en VX15 GT: Oppikken. Gaan. Jammen.

VOX lanceert twee geavanceeerde gitaarcombo’s die opvallen door hun uitgebreide modeling-technologie, beperkte gewicht en tegelijkertijd uiterst krachtige sound: de VX50 GTV en VX15 GT. Ze bieden op alle gebied veel meer dan je zou verwachten.

Lees meer...

VOX Tone Room update V1.2.3 voor Android en iOS


VOX Tone Room is ontwikkeld als editor/librarian voor VOX-producten, waaronder de VXII, VT20X/VT40X/VT100X en de Adio/Adio Air. 

Voor de iOS- en Android-versies is er nu een update naar V1.2.3. Deze behelst de volgende verbeteringen en aanpassingen:

Lees meer...

VOX BC112-150 met Celestion Redback speaker

VOX cabinet met Celestion RedbackVOX BC112-150

Speaker cabinet

De in de UK gebouwde Celestion Redback 12”-speaker die wordt gebruikt in de BC112-150 blinkt uit in het verwerken van vermogens tot meer dan van 150W. Hij levert een hoog niveau expressieve power voor alles van vintage tot moderne sounds.

Lees meer...

VOX Continental - terugkeer van een legendarisch keyboard

VOX keert terug op het keyboardfront waar ze in de jaren zestig met de Continental zo’n prominente rol speelden. Natuurlijk voorzien van sounds met de onmiskenbare VOX-signatuur, denk aan de kenmerkende (lees: penetrante) orgels, maar ook van onontbeerlijke sounds als elektrische en akoestische piano’s. Buizentechnologie wordt geleverd door de baanbrekende Nutube-techniek.

Lees meer...

VOX-amps voor akoestische gitaar, bas en keyboard

VX50 AG / BA / KB

Voor het eerst presenteert VOX een complete versterkerline-up voor verschillende instrumenten. Het gaat om drie modellen: voor akoestische gitaar, voor bas en voor keyboard. Het ontwerp is weliswaar lichtgewicht, maar het geproduceerde geluid is bloedserieus dankzij het gebruik van Nutube-buizentechnologie.

Lees meer...

VTX150 Neodymium

Modeling Guitar Amplifier

Vox VTX150 Neodymium overview

 

Lees meer...

AC1 RhythmVOX

Mini-gitaarversterker met ritme-unit

Vox Rhytm Vox

Lees meer...

AC1 RhythmVOX Bass

Mini Bass Guitar Amplifier + Rhythm

Rhytm Vox Bass

Lees meer...

Back to Top