Windows-driver voor KORG MW-2408/1608

KORG Basic Audio Driver voor Windows v1.0.0

Met de KORG Basic USB-ASIO-driver kun je specifieke KORG-producten gebruiken in combinatie met ASIO-compatible USB-audio-interfaces.
Met deze driver kun je met een zéér lage latency afspelen en opnemen met ASIO-compatible applicaties.

- Samenvatting -

- Gebaseerd op 'Standaard ASIO 2.1'
- 2 inputs, 2 outputs
- Samplerate: 44.1 en 48kHz
- Resolutie: 24-bits (32-bits left-justified)
- Asynchrone, isochrone transfer
- USB-audio class-specificatie 1

- Betreffende producten -

- MW2408
- MW1608

- Systeemvereisten -

Windows 8.1 (32-/64-bits)
Windows 10 (32-/64-bits)

* De KORG Basic Audio Driver werkt mogelijk niet op bepaalde pc's en verhindert wellicht de correcte werking van sommige applicaties.
* We raden aan om de KORG Basis Audio Driver te deïnstalleren bij het gebruik van de betreffende producten in de non-ASIO-driver-modus of met een universele ASIO-driver.

- Installeren -

Open 'KORG_BasicAudioDriver.exe' en volg de instructies van de installer.
Koppel de betreffende producten gedurende de installatie los van je pc.

Downloadpagina: https://www.korg.com/us/support/download/driver/0/853/4587/

Nieuw OS voor prologue 8 en 16

Nieuw OS voor prologue'sVoor de prologue 8 en 16, KORG's baanbrekende, polyfone, analoge synths is er een update versie 2.0 met verbeteringen, nieuwe functies en fixes van kleine bugs. Ook voor de Librarian en de logue-SDK (voor ontwikkelaars) zijn er updates. Meer info: https://www.korg.com/news/2019/0913/

Meer sounds voor de KROSS 2!

Nieuwe sounds/samples voor KROSS 2Oh yes! Drie nieuwe libraries voor de KROSS 2, inclusief PCM-date. Totaal nieuwe sounds dus met programma's én samples. Je moet je KROSS 2 wel updaten naar V1.2.1, maar dat is een makkie en je krijgt daarmee toegang tot extra PCM-geheugen. Schitterende OASYS piano's, killer elektrische piano's en synth-sounds voor hedendaagse producties. Meer info: https://www.korg.com/nl/news/2019/091302/

macOS Catalina en iOS13: wacht met updaten

macOS Catalina en KORG

Apple introduceert twee nieuwe besturingssystemen: Catalina voor Mac-computers en iOS13 voor tablets en iPhones. Producenten van software en hardware zullen hun producten hiervoor moeten testen en noodzakelijkerwijs hierop aanpassen, en dat geldt natuurlijk ook voor KORG. Voordat alle producten zijn getest en goedgekeurd verdient het aanbeveling je computer of iOS-apparaat nog niet te updaten, zeker als je bedrijf afhankelijk is van het goed functioneren van deze apparaten en software. Meer info: https://www.korg.com/nl/news/2019/0911/

Update voor Audiogate!

Audiogate krijgt updateVoor gebruikers van KORG's high-end DSD AD- en DA-converters is er een update voor de bijbehorende software Audiogate. Het gaat om software voor de DAC-serie, waaronder de DS-DAC10r, DS-DAC-100, DAC-100m. Er is zelfs een achtkanaals multitrack-modus toegevoegd. Opnemen gaat overigens alleen met de DS-DAC-10r, de andere zorgen alleen voor de playback van high definition audiotracks. Meer info en download-links: vhttps://www.korg.com/us/support/download/product/0/529/

Updates voor 10 volca's

Updates voor 10 volca's

Voor 10 KORG volca's is er een belangrijke update. Het verdient aanbeveling deze updates te installeren, want ze bevatten verbeteringen en in sommige gevallen nieuwe functies. Installeren is heel simpel en er zijn duidelijke instructies. Meer info: https://www.korg.com/nl/news/2019/0910/

Update voor KORG Pa700 en Pa700 Oriental

Voor de KORG Pa700 en Pa700 Oriental is er een nieuw besturingssysteem. Het gaat om versie 1.4.0 waarin een aantal verbeteringen en nieuwe features zijn doorgevoerd.

Lees meer...

OS NEXT voor Pa4X en Pa4X ORIENTAL beschikbaar

De in januari aangekondigde, nieuwe besturingssoftware voor de Pa4X en Pa4X ORIENTAL is nu beschikbaar. OS NEXT (v3.0.0) voorziet in ondermeer de volgende nieuwe  features en verbeteringen:

Lees meer...

KORG USB-MIDI-driver voor Mac OS X Mojave (10.14)

Als je met een KORG-product in combinatie met een Mac werkt, is het noodzakelijk de juiste juiste USB-MIDI-driver te installeren. Werk je met macOS Mojave, dan kun je nu de betreffende driver voor je Mac downloaden via deze link.

KORG KROSS 2 - nieuwe systeemversie en software-editors

KROSS 2 software-editorVoor het zeer uitgebreide, maar buitengewoon aantrekkelijk geprijsde KORG KROSS 2 synthesizer-workstation is er een update die onder meer ondersteuning biedt voor de nieuwe software-editor en plug-in-editor. Daarin ook allerhande, nieuwe import- en exportopties voor diverse sampleformaten.

Lees meer...

Nieuw OS voor KORG Pa700 en Pa700 Oriental

—- Besturingssysteem versie 1.1.0 voor de Pa700 en Pa700 Oriental —-

Lees meer...

Samplegeheugen voor Pa300 en HAVIAN 30

Bovenkant van de Pa300Voor de KORG Pa300 en de HAVIAN 30 is er samplegeheugen. De KORG pa600 en Pa900 hadden dit al, maar nu kan er ook 32MB geheugen in de Pa300 en HAVIAN 30 worden gereserveerd voor samples en sample libraries. Dit kan door middel van de nieuwe besturingssoftware V2.0.0. 

Lees meer...

Back to Top