Folders en reviews

Folders

 
 KORG-producten NAMM 2020
Januari 2020 - KORG

Folder met een overzicht van de KORG-producten die werden gepresenteerd op de Winter NAMM in Anaheim (VS) in januari 2020. 

Download de KORG-folder

 VOX-producten NAMM2020
Januari 2020 - VOX

Folder met een overzicht van de VOX-producten die werden gepresenteerd op de Winter NAMM in Anaheim (VS) in januari 2020.

Download de VOX-folder

 
Januari 2020 - SAKAE

Folder met een overzicht van de SAKAE-producten die werden gepresenteerd op de Winter NAMM in Anaheim (VS) in januari 2020. 

SAKAE is een project van KORG in samenwerking met het gelijknamige prestigieuze drummerk. Op het moment omvat het assortiment hightech drumkits en hardware, en cajons.

Download de SAKAE-folder  

 Folder Levy's gitaarbanden
 April 2020 - Catalogus van Levy's gitaarbanden

Overzicht van het omvangrijke assortiment leren gitaarbanden en andere artikel van Levy's. 

Sommige dingen hebben een andere afloop dan je in eerste instantie verwacht. In 1973 accepteerde Dennis Levy voor een klusje in plaats van geld een set gereedschap voor leerbewerking. De rest is geschiedenis...

Download de Levy's-catalogus

 Reviews

 
 Korg Wavestate in Interface 137
April 2020 -  KORG wavestate in Interface Magazine 

In Interface Magazine 137 werd de sensationele KORG wavestate getest. KORG slaagt er opnieuw in om een oud, maar geliefd principe op een up-to-date manier vorm te geven. Teruggrijpend op de destijds revolutionaire Wavestation biedt de wavestate talrijke nieuwe, hedendaagse functies.

Download het artikel

Vox Cambridge50 Gitarist 350 Thumbnail
April 2020 - VOX Cambridge50 in Gitarist

In Gitarist editie 350 komt de VOX Cambridge50 aan bod. Een veelzijdige amp met een overtuigende buizensound dankzij de revolutionaire NuTube-buis.

Download het artikel

 

Back to Top