Vintage Guitars bij Voerman Amersfoort

Vintage Guitars

Het Britse merk Vintage Guitars ontstond aan het begin van de negentiger jaren met als doel bekende gitaarmodellen tegen een betere prijs te leveren. Om de kwaliteit te garanderen werd met de fameuze gitaar goeroe Trevor Wilkinson samenwerking gezocht. Zijn filosofie is dat ieder instrument van binnenin naar buiten wordt gebouwd, wat Vintage inmiddels de welverdiende reputatie heeft gegeven voor het ontwerpen en bouwen van bijzondere elektrische en akoestische instrumenten.

Tegenwoordig toont de nieuwste catalogus een beeld van een totale collectie, die alleen maar beter is geworden.

 

Wilkinson-hardware

Met hardware en elementen van Wilkinson wordt een mooie sortering van elektrische, akoestische, semi-akoestische en basgitaren gepresenteerd, die Vintage instrumenten naar een hoger niveau tilt.

 

Worn of onberispelijk

Nu leverbaar in twee series: Re-issued, voor diegenen op zoek naar glimmende, modern uitgevoerde producten en de smaakvol verouderde Icon serie, met professionele verjaringsuitstraling in de lak, ‘stoffige’ stemmechanieken, bruggen en tremolo’s, zodat ze eruit zien of ze ruim dertig jaar in bruine kroegen en zalen gebruikt zijn.

 

Coryfeeën

Talloze Pro’s begrijpen dat Vintage instrumenten exact doen wat je van een gitaar mag verwachten: heerlijk spelen, te gek geluid door degelijke constructie: Paul Guerin en Guy Griffin van The Quireboys, Bad Company’s Dave Colwell, Joe Elliott uit Def Leppard, Neil Taylor met Robbie Wiiliams band, John McCoy bij Ian Gillan, Pat McManus van Mama’s Boy en Paul Raymond uit UFO, vormen slechts een handvol muzikanten, die Vintage instrumenten mee op toer nemen en met plezier avond aan avond erop spelen. En dan praten we nog niet eens over alle artiesten in Nashville. Veel Grand Ole Opry performers zijn laaiend enthousiast over de uitstraling en het ethos van Vintage instrumenten.

 

Signature-serie

“Signature” exemplaren van gitaristen van wereldfaam als Midge Ure, Saxon’s Graham Oliver, het Duitse gitaarwonder Thomas Blug en de legendarische Jerry Donahue zijn onder de Vintage naam voor iedereen verkrijgbaar.

 

Betaalbaar

Als je je afvraagt hoe Vintage het voor elkaar krijgt professionele instrumenten voor iedereen betaalbaar te houden, dat komt voort uit een mix van magie, innovatie en kennis. Voor ons is het essentieel dat jong en oud, nieuw of doorgewinterd, het beste verdient zonder enige compromis!

 

Vintage Guitars – waanzinnige uitstraling – indrukwekkende klank – magisch speelplezier … en altijd betaalbaar.

 

Door innovatie en kennis steeds weer beter!

Back to Top