KORG USB-MIDI-driver

Om een KORG-apparaat succesvol aan een Windows- of Apple-computer te koppelen, heb je over het algemeen een driver nodig. Het is aan te bevelen de laatste versie daarvan te downloaden en op je pc of Mac te installeren. 

 

De KORG USB-MIDI-driver is van toepassing op verreweg de meeste, huidige synthesizers en keyboards, dj- en productions-tools, MIDI-controllers, digitale recorders, software, digitale homepiano's en stagepiano's, hybride piano's en effecten. Alleen de DS-DAC-serie AD- en DA-converters gebruiken een eigen driver en de bijbehorende software AudioGate.

Ook kan de laatste versie van de KORG USB-MIDI-driver problemen oplossen met apparaten van andere fabrikanten, wanneer er wat oudere versie van de KORG USB-MIDI-driver is geïnstalleerd en er conflicten optreden tussen deze apparaten en de computer.

In de huidige versie, Windows 1.15r18 / 1.15r20e en Mac 1.2.3r9, is ondersteuning voor de monologue toegevoegd.

Let erop dat er voor Windows 7/8.1 en voor Windows 10 andere drivers zijn. De Windows 10-versie ondersteunt de digitale ondertekening die onder Windows 10 vereist is. Deze is niet voor Windows 7/8.1.

 KORG USB-MIDI-driver

Windows-pictogram KORG USB-MIDI-driver versie 1.15r18 voor Windows 7, 8.1
Windows-pictogram
KORG USB-MIDI-driver versie 1.15r20e voor Windows 10
Apple-logo KORG USB-MIDI-driver versie 1.2.3r9 voor Mac OS X 10.6.8 of hoger
 

  Drivers + software voor KORG DS-DAC-100(m) en DS-DAC-10R 

 Windows-pictogram  AudioGate versie 4.02 en DS-DAC-set-up versie r2 voor Windows
 Apple-logo AudioGate versie 4.02 en DS-DAC-set-up versie r2 voor Mac OS X 
Back to Top