KORG KROSS 2 - nieuwe systeemversie en software-editors

KROSS 2 software-editorVoor het zeer uitgebreide, maar buitengewoon aantrekkelijk geprijsde KORG KROSS 2 synthesizer-workstation is er een update die onder meer ondersteuning biedt voor de nieuwe software-editor en plug-in-editor. Daarin ook allerhande, nieuwe import- en exportopties voor diverse sampleformaten.


 

KROSS 2 systeemversie v.1.1.0

KROSS systeemversie 1.1.0 omvat een aantal nieuwe features, zoals hieronder vermeld.

  • Ondersteuning voor de KROSS2 editor en de plug-in-editor
  • Het laden van samplebestanden in de formaten .KSC, .KMP, en .KSF
  • Pad Sampler - exporteren naar .KSC en .WAV
  • Verbeteringen op het gebied van de Realtime Controls - Vocoder

Aanvullend op deze nieuwe features omvat KROSS 2-systeemversie 1.1.0 verschillende verbeteringen en oplossingen voor specifieke gebruikskwesties.

We raden alle gebruikers van de KROSS 2 aan om te updaten naar versie 1.1.0. Deze update kan op elke KROSS 2 worden geïnstalleerd, ongeacht de huidige geïnstalleerde systeemversie. Het is niet noodzakelijk eerst de tussenliggende updates te installeren.

KROSS systeemversie 1.1.0


 

KROSS 2 editor/plug-in-editor 1.0.0

De KROSS 2 editor en de KROSS 2 plug-in-editor zijn applicaties voor Macintosh en Windows waarmee je de Programs, Combinations, Drumkits, Arpeggiator Patterns en Global-instellingen kunt bewerken, alsook de sounds en effecten in de Sequencer-modus voor multitimbraal gebruik (het bewerken van MIDI-data wordt niet ondersteund).

  • De KROSS 2 editor is stand-alone bewerkingssoftware.
  • De KROSS 2 plug-in-editor is compatible met courante DAW's (digital audio workstations) en andere applicties die de VST- en AU-plug-in-formaten ondersteunen.

De KROSS 2 editor en plug-in-editor vereisen KROSS 2 systeemversie 1.1.0 of hoger.

KROSS 2 editor/plug-in-editor 1.0.0

Back to Top