Levy's Leathers gitaarbanden en gigbags

Voerman Amersfoort BV is distributeur van gitaarbanden en -tassen van het Amerikaanse merk Levy's Leathers. Er is veel handwerk, maar tegelijkertijd wordt er gebruikgemaakt van hightech productietechnieken. De producten ademen echter een sfeer van traditioneel vakmanschap.

 

Levy's Leathers is een familiebedrijf dat in 1973 werd opgericht door Dennis Levy. De eerste producten waren een potloodetui en een sleutelhanger, maar de focus ligt nu vrijwel geheel op artikelen voor het dragen en vervoeren van muziekinstrumenten.

Levy's Leathers straps

'Passie voor kwaliteit' is het devies dat binnen de familie Levy wordt gedeeld. De firma wordt behalve door Dennis Levy namelijk gerund door zijn vrouw Cheryl, broer Harvey en kinderen Danica en DJ.

Familie Levy


LSM18CR RED BACKHet assortiment van Levy's Leathers is heel divers. Sommige producten hebben een uitgesproken vintage uiterlijk en er zijn er met een modern design, maar ze delen in elk geval dat ze met liefde voor het beste handwerk zijn gemaakt, zelfs wanneer daarbij hedendaagse productiemethodes worden ingezet. 
De prijzen variëren van enkele euro's voor een leren band om je gitaar aan de muur te hangen tot bijna duizend euro voor een extreem luxueus uitgevoerde gigbag. Een prijslijst met de producten van Levy's Leathers vind je hier.

 

Back to Top