Schecter guitars

SCHECTER produceerde aanvankelijk alleen hardware onderdelen en kits voor elektrische gitaren. Pas is 1989 werden de eerste eigen modellen op de markt gebracht. Sindsdien is SCHECTER een merk, dat op het gebied van elektrische gitaren met de nadruk op HARD en LOUD niet meer weg te denken is. SCHECTER gitaren zijn derhalve ook zeer populair bij grote bands en artiesten, zoals bijvoorbeeld Papa Roach, Avenged Sevenfold, Jeff Loomis, Keith Merrow en Seether.

In hun 35-jarig bestaan heeft Schecter zich ontwikkeld tot één van de grote merken op gitaargebied. Met hun aanbod van electrische gitaren, basgitaren en USA Custom Shop instrumenten heeft Schecter al vele muzikanten in meer dan 150 landen weten te bereiken. De instrumenten zijn van zeer hoge kwaliteit, gebouwd met professionele en betrouwbare onderdelen en de gitaren worden aangeboden voor een zeer betaalbare prijs.

 

In 2013 heeft SCHECTER de Custom Shop nieuw leven ingeblazen. Met de verhuizing naar een nieuw gebouw stond een grotere werkoppervlakte ter beschikking, die werd uitgerust met de modernste machines, lak- en droogkamers. Nu kunnen grotere aantallen met een kortere productietijd worden geproduceerd; handmade in Sun Valley in de USA Custom Shop.

Back to Top